Zilver was voor Tom Verduyn. Hij kon met Obeisse de Regor een nulronde noteren in een tijd van 32,93 seconden. Rebecca David wist met Dauville de top drie te vervolledigen. Ook zij kon het hout in de lepels laten liggen in een tijd van 33,61 seconden. 

Op vier zien we Melanie Deloof (Lupitrella) en Maxim Godecharle (Lord Clin Z) mocht de vijfde plaats voor zijn rekening nemen.  

Klik hier voor de resultaten. 

1.20m 

In de 1.20m rubriek, gereden over Twee Fazen, wist Niki Geenens twee podiumplaatsen te bemachtigen. Met Helios van de Spelonckhoeve wist ze foutloos én met een tijd van 31,07 seconden in de barrage naar de overwinning te rijden. Hiermee was ze zo'n 51 honderdsten van een seconde sneller dan met haar ander paard, Geena Lisa. Hiermee behaalde ze een tweede plaats in deze rubriek. De derde plaats liet ze over aan Bjorn Vandenbossche en Tinkerbel. Hij kon een foutloze ronde noteren in een tijd van 34,20 seconden. 

Plaats vier én vijf werd bezet door Tom Verduyn (Cardano VTH Z en Opaline). 

Klik hier voor de resultaten. 

1.10m 

In de 1.10m werd er een proef rechtstreeks op tijd gereden. Goud was voor Thibo Deketelaere in het zadel van Kalypso. Hij wist de balken onaangeroerd te laten in een snelle tijd van 22,12 seconden. Jules Tanghe kon W Happy V/D Lindehoeve ook foutloos rondsturen in 22,38 seconden wat goed was voor een tweede plaats. Op drie zien we opnieuw Thibo Deketelaere die het podium domineert. Met Ines wist hij foutloos te blijven in 23,53 seconden. 

Op vier is Isabel Debuf (Narco) terug te vinden. Olivier  Verhaeghe (Kingston van de Zwarte Stok) kon de top vijf vervolledigen. 

Klik hier voor de resultaten. 

1.00m 

Jens Vanhollebeke kon Ginny stal DHC naar de overwinning sturen met een scherpe tijd van 25,06 seconden, zo'n twee seconden sneller dan Marlies Denoo. Zij kon Pirat foutloos rondsturen in 27,07 seconden. Het podium werd vervolledigd door Fleur Vandenbussche en Queiro van het Nijskenshof. Zij hadden 27,41 seconden nodig om een foutloze omloop af te leggen. 

Plaats vier en vijf waren voor Jonas Vanhollebeke (Prada de la casa nova) en Merel Wittebolle (Odina). 

Klik hier voor de resultaten. 

Ook op zondag werd er bij de paardenrubrieken druk gesprongen in de New Flandria Ranch in Torhout. In de 1.15m hoofdrubriek van de dag was Sarah Thiers (Diva Casina) onklopbaar. 

1.15m 

De 1.15m proef was op zondag de hoofdrubriek van de dag in de New Flandria Ranch. De winst was er voor Sarah Thiers die Diva Casina een foutloze ronde in 33,92 seconden wist te noteren. Pieter Bouche kon Qualida zonder fouten en in 34,22 seconden rondrijden. Op drie vinden we Renee Goethals terug die in het zadel van Glamira het hout in de lepels liet liggen in een tijd van 40,86 seconden. 

Klik hier voor de resultaten. 

1.05m 

De overwinning was voor Zoë Devriendt en Et Voila van de Ringhoeve Z. Zij hadden 30,85 seconden nodig om foutloos te blijven. Zilver was voor Imke Debruyne. In het zadel van Equinox wist zij een foutloze omloop te noteren in 32,49 seconden. Op drie zien we Maxim Gilgemyn en Crack de Boekhoute met een tijd van 32,70 seconden. 

Vier en vijf waren voor Sherilee Van De Walle (Upgrade's Son) en Sarah Thiers (Diva Casina). 

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de pony's was op zondag de 1.05m proef de hoofdrubriek. Daar was de winst voor Janne Ostyn. 

1.05m pony's  

Met drie combinaties, waarvan een buiten wedstrijd kon Janne Ostyn haar pony Orgid Sitra naar de overwinning rijden in 30,62 seconden. Zilver was voor Laurence Declrecq. Zij kon in het zadel van Tinkerbell van 't Wezehof een foutloze omloop in 33,67 seconden noteren.  

Klik hier voor de resultaten.