Hij volgde met Noor C (v. Bisquet Balou VD Mispelaere) zichzelf op, met een tweede plaats. Die kon hij bemachtigen door een foutloze omloop in 22,75 seconden te rijden. Op drie volgt Femke De Graaf met Joker Van De La Rosteehoeve (v. Faldiano). Zij wisten het hout onaangeroerd te laten in een tijd van 22,78 seconden die zeer nipt aansloot bij die van Danny op de tweede plaats. 

Plaats vier en vijf waren voor Cato Somers (La Fayette) en Sacha Marissen (Hercules S). 

Klik hier voor de resultaten. 

1.10m Senioren 

In de 1.10m rubriek voor de Senioren kon Sven Vander Meerssche met Luz De La Luna (v. For Passion Dive Z) in 27,63 seconden de winst voor zijn rekening nemen. Zilver was voor Henk Clabots met Chonchita Z (v. Candillo Z). Zij wisten het hout onaangeroerd te laten in 27,74 seconden. Daphne Steenssens kon Etna E (v. Bon ami b) foutloos rondspringen in 28,09 seconden. 

Plaats vier en vijf waren voor Charlotte Nijssen (Pandora Van Het Roelhof) en opnieuw Sven Vander Meerssche (Colina). 

Klik hier voor de resultaten. 

1.00m Senioren 

Jessica De Knop kon bij de 1.00m rubriek Senioren in het zadel van Soria de Lasserie (v. Laurier de Here) voor de overwinning zorgen. In een tijd van 29,81 seconden wist zij het hout in de lepels te laten liggen. Op twee zien we Anouchka Dierckx met Famous (v. Numero Uno) die 30,14 seconden hadden om een foutloze ronde te noteren. Francois Van Uytsel vervolledigde de top drie in het zadel van Falouche (v. Apollo Van Het Lindebos) met een tijd van 30,28 seconden. Hij moest zijn derde plaats delen met Cerian Sheila Kear die haar Ungaro De La Hot Couture (v. Ogano Sitte) in exact dezelfde tijd wist rond te rijden. 

De vijfde plaats was voor Florance De Brabander (Jonkvrouw Van Het Landjuweel). 

Klik hier voor de resultaten.