Een mooie tweede plaats was er voor Caroline Devos-Poels met de BWP merrie Milona van het Speienhof (Diamant de Semilly). Het tweetal was er goed voor een tijd van 66.22 seconden. Met de KWPN hengst Entertainer (Warrant) is het dan Gaj Riossa die de derde plaats voor rekening wist te nemen. 

Ricardo Corrêa Reinert nam de vierde plaats mee in het zadel van Cassilano Jmen. De in Nederland gevestigde Austrlische Edwina Tops-Alexander en haar Catenda zien we terug op de vijfde plaats.  



CSI1* 1.20m


Sentower sloot de dag af met een 1,20m rubriek die op naam geschreven werd door Charlotte Strypsteen en de merrie Quintana van Dorperheide (H&M Chilli Willi). Zij waren goed voor een tijd van 30.24 seconden. De Belgen maken het dan af met een mooie tweede plaats voor Mathieu Bourdeaud'Hui in het zadel van Dame de Couer van het Lauriefhof Z (Baloubet du Rouet). Zij weten een tijd te noteren van 32.08 seconden. Op de derde plaats vinden we Peppa Fievez met Heschung  van T Ameldonk met wie ze een tijd neerzette van 32.78 seconden. Evan Jennen en haar Valuas vd Horst Z zien we dan nog terug op een vierde plaats. 



Resultaten