Hij verwees met die tijd Christophe Vanderhasselt naar de tweede plaats. In het zadel van Kraque Boom D'Avifauna Z (Kannan) wist Vanderhasselt het hoofd koel te houden en kwam foutloos over de eindmeet in 30.91 seconden. Voor de Tsjech Adam Pisarik is er dan met een tijd van 31.63 seconden een derde plaats. Hij zadelde daarvoor Danilo (Fetcher N). 

Voor Duitsland zien we Emelie Pieper terug op de vierde plaats met Hero of No Man's Land - H. Voor België stuurde ook Liesje Vanderwegen haar Isidor J.H.Z. foutloos rond. Het tweetal noteerde er een vijfde plaats in 32.37 seconden. 

Youngster rubrieken

Eerder vandaag zien we Bunoit Moeskops op het podium stralen in de 5/6 jarigen rubrieken. Met de Port Royal van Eeckelgem zoon Stockhom van Eeckelghem laat hij zijn concullega's achter zich met een tijd van 53.78 seconden. De Belgen staan sterk in deze rubriek met een volledig Belgisch podium. Zo zien we Aurelien Lejeune terug op de tweede plaats met Dixit du val' heureux Z. Katrien Nijs en Riski Business van het Bremenhof weten zich naar een derde plaats te rijden. Ook Yenthe Schrijvers stuurt Miracle nog foutloos rond en behaald een vierde plaats. 

7/8 jarigen

Nederlandse winst is er in de rubriek voor de 7-en achtjarigen. Daar zien we Johan Bergs met Lolita O.A. (Douglas) naar de winst snellen met 54.23 seconden. De Belgische amazone Adelien Dick en de merrie Tapioca M&O Z (Tangelo van de Zuuthoeve) waren met 54.37 seconden goed voor de tweede plaats. Op drie vinden we Elisabeth Meyer (GER) met Let it Shine (Eldorado vd Zeshoek) in 54.90 seconden. 

John Steegs en zijn Kingston TV eindigden net naast het podium op een vierde plaats. 


Resultaten