Vereecke kon als enige de winnende tijd enigszins evenaren en reed Oilily de Muze (v. Vigo d'Arsouilles) in 61,59 over de finish. Enkel de Franse Alexa Ferrer deed beter en zette met Fringant du Calvaire (v. Qody de Saint-Aubert) de snelste tijd neer met 60,21 op de klok. Fernando Fourcade Lopez eindigde op drie met Icecream TN (v. Clinton) in 64,39. 

Constant van Paesschen leverde een snelle, foutloze ronde af op Balinksy (v. Balou du Rouet) en eindigde op zes. Met Gilles Nuytens en Opaline (v. Jamal vd Heffinck) op negen voor Olivier Philippaerts en Etna du Chateau (v. Quaprice Boimargot Quincy) konden nog twee Belgen zich plaatsen in deze rubriek. 

Pieter Devos hield Prestige van het Kluizebos (v. Halifax vh Kluizebos) foutloos en werd vijftiende gevolgd door Karel Cox met Esprit de Talma (v. Vigo Cece) op zestien en Gudrun Patteet met Sea Coast Enjoy Z (v. Emerald) op zeventien. 

Volledige uitslag

Voor Nuytens was er nog een zesde plaats in de voorafgaande Gold rubriek over 1.35m met Ohlala vh Kluizebos (v. Jamal Vd Heffinck). Koen Vereecke lijkt maar op geen fout te betrappen want ook hij legde hier wederom twee foutloze rondes af. Met Balouto Van Paemel Z (v. Baloubet du Rouet) eindigde hij op dertien terwijl Merryweather Vt Leeuwerikenhof (v. Emerald) voor een vijftiende plaats zorgde. 

Volledige uitslag