Zeventien van de zevenentwintig combinaties konden de nul behouden in de Gold 1.35m proef deze ochtend. Lieven Devos bezorgde België een derde plaats. Hij kon rekenen op zijn ruin Eldorrado Mvnz om in 68,33 seconden het hout in de lepels te laten liggen. 

Winst was er voor Lars Bak Andersen. De Deense ruiter reed met Lion Cor (v. Larimar 7) de winnende tijd van 65,50 seconden. Hiermee was hij Karolina Vasiliauskaite te snel af. Zij nam met Venezio Of Coco (v. Ogano Sitte) de derde plaats mee naar huis met een tijd van 67,01 seconden. 

Op vier zien we opnieuw Lars Bak Andersen (Mercurius Aeg). Diego Gomez (Centurio) werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten. 

De Bronze 1.30m rubriek telde vijftien foutloze omlopen. Pascale Trenker was er een van. Samen met Grande Dame Van 'T Heike (v. Nabab de Reve) reed ze nipt naast het podium met een tijd van 69,10 seconden. Benoit Fauchard en Donuts des Carmilles (v. Ninto de Beaufour) werden vijfde. 

Winst was er hier voor de Mexicaanse Angela Gonzalez Munoz en Sparrow Z (v. Spartacus TN) die de klok aftikte op 68,09 seconden. Heinz Koella kon rekenen op de merrie Arabesque d'Or (v. Nippon d'Elle) om het zilver te bemachtigen met een tijd van 68,11 seconden. Jerome Rousselle en Knightrider E (v. Fidjy Of Colors) vervolledigde het podium. 

Klik hier voor de resultaten.