Winst bleef in eigen land met Philippe Bernard en Arabesque de Santale (v. Tinka's Boy) op de eerste plaats. Het duo noteerde veruit de snelste tijd van 30,70 seconden. Francois Xavier Boudant zette het Franse feestje verder en kon rekenen op Eden du Rouet (v. Chacco Blue) om in 32,13 seconden naar de tweede plaats te rijden. Sabrina Pittet en Betise du Busson (v. Clarence C) verzekerden Zwitserland van een bronzen medaille. Zij noteerden de derde beste tijd van 32,69 seconden. 

Onze landgenote Nikita van der Meerschen (Festif des Biches) kwam enkele honderdsten van een seconde te kort om het brons te verzekeren en eindigde uiteindelijk vierde. Audrey Aslanoff (Grace S) was goed voor een vijfde plaats. 

De CSI2* Medium Tour 1.35m rubriek zag een Belgische winnaar op het podium. Pierrick Goudelouf en Alto St Georges (v. Norway de La Lande) verzekerde er het goud. In de CSIP Big Tour sprong Isee Doem over een 1.25m parcours met haar pony Flore du Fleury (v. Machno Carwyn) naar de vijfde plaats. Arnaud Doem was dan weer in de CSI1* Medium Tour 1.20m rubriek met Junon de Prefontaine (v. Jamal Vd Heffinck) op de tweede plaats terug te vinden. 


Klik hier voor de resultaten.