Bart Jay Junior Vandecasteele reed in het zadel van Mac Jack Courtier (v. Indoctro) in 31,44 seconden naar de eerste plaats. Gonzalo Anon Suarez zat hem op de hielen maar was net niet snel genoeg. De Spanjaard kon rekenen op Brunch Jolivet (v. Diamant de Semilly) om in 32,31 seconden het zilver te verzekeren. Alexandre Fontenelle en Captain Colombo 2 (v. Clooney) vervolledigen de top drie met een tijd van 33,39 seconden. 

Alexander Müller (Delta Del'Isle) werd vierde. Tani Joosten (Despina 70) eindigde op de vijfde plaats. 

Tot slot zorgden Marine Scauflaire (Skylight d'Alve Z) en Jean de Grande (Freud Del Cabanon Cavalier) nog voor Belgische klasseringen. 

Vervolgens werd er ook in de CSI1* 1.30m rubriek sterk gepresteerd door de Belgen. Marine Scauflaire en Gold Win d'Hoogpoort (v. Mister Blue) waren er goed voor een eerste plaats. Daarnaast sprongen ook in de CSI2* 1.30m proef enkele Belgische ruiters de top tien binnen. Zo zorgde Mike van Belle met Casino Royal Waterschoot Z (v. Carpe Diem Vhw Z) voor een tweede plaats. Jean de Grande (Kumi Star VD Schelpenhoeve) en Maxime Harmegnies (Kastaro van het Eelshof) sprongen naar een vierde en zesde plaats. Tenslotte zorgde Nadège Janssen (Cosmic Angel) nog voor een Belgische klassering. 

Bovendien lieten de Belgen bij de jonge paarden zich ook van hun beste kant zien. Bij de vijfjarige paarden verzekerde Melissa Laenen (Rio Van'T Goedleven) een tiende plaats. Inde rubriek voor zesjarige paarden was het opnieuw Marin Scauflaire (Snapchat van de Broekkant Z) die in de kijker sprong en zich als zevende klasseerde. 

Klik hier voor de resultaten.