Voor deze 1.30m proef kon Niki Geenens rekenen op Mc Gyver van T Ruytershof om de winnende tijd van 32,77 seconden neer te zetten. In het zadel van Oh la la (V. Thunder van de Zuuthoeve) reed ze net iets trager en tikte ze de klok af op 34,19 seconden, wat Geenens eveneens een tweede plaats opleverde. Het podium werd vervolledigd door Louise Vanthuyne met Datura de Roulard (v. Exploit de Roulard). Het duo reed over de finish in 37,92 seconden en nam genoegen met het brons. 

Marc De Brabandere (Ito) werd vierde en was hiermee Melanie Deloof (New Balou v/h Leeuwerikenhof) net te snel af. 

Ook in de 1.20m proef was het Niki Geenens die opnieuw met het goud naar huis ging. In het zadel van Gazelle v/d Vaelenberg reed een bliksemsnelle tijd van 21,55 seconden en werd hiermee knap eerste. Marc De Brabandere en Mien reden in 22,45 seconden naar een tweede plaats. Ook het brons was voor Marc De Brabandere n deze proef met Nikita. Het duo reed over de meet in 23,42 seconden. 

En we blijven in herhaling vallen, want ook op de vierde plaats was Niki Geenens (Helios van de Spelonckhoeve) terug te vinden. Axana Denys (Ozon v/h Claeyssenhof) werd hiermee naar de vijfde plaats verwezen. 

Ook deze ruiters namen het goud mee naar huis: 

Het 1.10m werd gewonnen door Leander Cools met Galopin van Daco (v. Aertbreaker). Julie Depuyt mocht met Antartica (v. Kojak) de ereronde leiden in de 1.00m proef. Amber Vanhee zegevierde met Cita de la Vie Z in de 1.15m rubriek. Jules Tanghe schreef de 1.05m rubriek op zijn naam met W Happy v/d Lindehoeve. 

Klik hier voor de resultaten.