Gregory Reinhard kon rekenen op Ombre van 't Zorgvliet om naar de overwinning te rijden in deze 1.20m proef. Met een tijd van 27,39 seconden snelde hij foutloos over de finish en ging Reinhard naar huis met het goud. Joachim Buyck zat hem op de hielen met Jappeloupe van het Gravenhof. Zij reden in 28,14 seconden naar een tweede plaats. Het podium werd vervolledigd door Joeri Van Wonterghem met Interno Grande en een tijd van 28,39 seconden. 

Estee Bomere (Jade) werd knap vierde. Elien Vercauteren (Macarena van 't Recht Eind) mocht rekenen op een vijfde plaats. 

Als opwarmer voor de aanvang van de 1.20m proef, vond er ook nog een 1.10m rubriek plaats. Daar was het Shauni Heleyn die met Juna van 't Clavotterhof (v. Watch Me van 't Zorgvliet) de ereronde mocht leiden. Het duo zette in de barrage de winnende tijd neer van 26,80 seconden. Ellen Vandeven en Titanne vd Rottery Z volgden op de tweede plaats met een tijd van 27,85 seconden. Elien Vercauteren en Macarena van 't Recht Eind tikten de klok af op 28,37 seconden en werden hiermee derde. 

Joeri Van Wonterghem (Interno Grande) werd vierde, terwijl Lieslotte Mattheeuws (Nic Nac van 't Schaaphof Z) naar de vijfde plaats reed. 

Klik hier voor de resultaten.