Elf ruiters waagden hun kans in de Jump-off van deze Longines Ranking-proef. Daarbij was het Niels Bruynseels die de Belgische vlaggen deed wapperen. Samen met de Emerald-ruin Matador, gefokt door Cavallini, snelde hij naar de eerste plaats. Op twee verscheen Frankrijk door Robin Lesqueren en Fbi d'Ellipse (Vagabond de la Pomme). De Nederlandse Kim Emmen vertegenwoordigde samen met Imagine (Cassini Gold) plaats drie op het podium. 

Op vier landde de Franse Thibault Touron met zijn Cornet Obolensky-merrie Pilgrim SW. Katja Haep sloot de top vijf af met Romy FZ (Baltic VDL). 

Op acht zagen we nog Constant van Paesschen met de Zangersheide-merrie Kannavara Z (Kannan). 

Constant van Paesschen springt naar het brons in de CSI2* 1.45m rankingproef

Aan de teugels van de tienjarige Kannan-ruin, Karnak du Roset, reed van Paeschen naar het brons van de 1.45m rankingproef. Op het podium moest hij Frankrijk voorlaten. Philippe Rozier mocht met Prestigio Ls La Silla (Presley Boy) vooraan in de ereronde rijden. Hij werd gevolgd door landgenoot Robin Lesqueren in het zadel van Diaradius (Diarado). Op vier schitterde Megane Moissonnier met haar Arpeggio-merrie, Alba. Alexis Lheureux sloot met de Cornet Obolensky-hengst, For Ever Baumont, de top vijf af. 

Verder in het klassement verscheen Leonie Peeters op plaats zeven met de BWP-merrie Maquinn vd Heffinck (Quinn vd Heffinck). Jeroen Appelen schreef samen met Charlie Chaplin 29 (Chaloubet) de elfde plaats op zijn naam. 

Bekijk hier de resultaten 



F. ©: 1clicphoto