In de 1.45m-rubriek was de winst een ex aequo tussen Rik Hemeryck met E Mail de la Chapelle (Air Jordan Z) en de Italiaan Riccardo Pisani met Chacco's Lawito (Chacco-Blue). Beiden galoppeerden ze op 65.61s door de chrono. Op drie landde de Duitser Michael Jung met Chalam LS (Chacon LS La Silla) op 65.66s. Plaats vier was voor de BWP-ruin Equitron Melody vd Smidshoeve (Epleaser van 't Heike) onder Gerfried Puck. Yury Mansur landde met zijn Fifty Fifty Semilly (Diamant de Semilly) vijfdes. 

Verder in de top tien verscheen Annelies Vorsselmans met de Uriko-ruin, Ubrisco.

Jos Verlooy en Parise van den Dael bewijzen zich in de 1.40m

Met zo'n 65 deelnemers aan de start wist de helft dubbel foutloos te rijden. De snelste combinatie daarbij was de Duitse Elisabeth Meyer met Let It Shine (Eldorado van de Zeshoek TN). Op twee verscheen de BWP-ruin Neymar vd Bisschop (Echo van 't Spieveld) onder de Zwitser Frank Goubard. Jos Verlooy volgde met Parise van den Dael (I Am Moerhoeve's star) op plaats drie. Op plaats vier en vijf verschenen respectievelijk de Pool Andrzej Oplatek met Cascalou (Cascadello I) en de BWP-hengst Najac vh Kluizebos (Cooper van de Heffinck) onder de Argentijn Mariano Ossa. 

Op zes zagen we nog de BWP-hengst Equitron Ornaat V (Ut Majeur de Brecey) onder Gerfried Puck. Op plaats acht en negen deed Zangersheide haar intrede. Chakira Z (Colore) deed het onder Bryan Balsiger en Cyra Z (Casimo) deed het onder Pius Schwizer. Karel Cox landde met Twitter van 't Prinsenveld Z (Thunder van de Zuuthoeve) op de elfde plaats. 


Bekijk hier de resultaten