Samen met Ludo Van Dijck's gefokte BWP-merrie, Hellcat sprong de Ier Paul O'Shea naar de winst in de 1.45m hoofdrubriek. Het paar was slechts drie tienden van een seconde sneller dan McLain Ward en zijn vertrouwde Catoki (Catoki, fokker: Montis Sp.zo.o). Het Belgisch feest werd verder gezet op de derde trede van het podium. Shane Sweetnam vervolledigde de top drie in het zadel van de Belgisch-gefokte, Irandole du Flot (Vivaldi du Seigneur, fokker: P&P Vanderschelden - Van Avermaet).

Eerder sprong Nicola Philippaerts in de kijker in de 1.40m rubriek. Gabriel De Matos Machado (BRA) sprong in deze CSI3* proef naar de winst met Legaland Sandro (fokker: Joe Reilly). Het paar werd opgevolgd door Summer Hill en Spy Coast Farm's eigen, La Belle SCF (Diktator van de Boslandhoeve). Op de derde plaats volgde Katherine A. Dinan met België's gefokte, Dijon Terdoorn Z (Diamant de Semilly, fokker: Paul Van Britsom).

Op ongeveer een halve seconde verschil strandde Nicola Philippaerts op de vierde plaats met Derby De Riverland (Kannan). In december won deze combinatie nog de Masters rubriek van Jumping Mechelen! De top vijf werd afgewerkt door Paul O'Shea en Oilily van 't Eigenlo (Vigo d'Arsouilles, fokker: Dany & Kim Van Lombergen - Van Laenen).