Robin van Thillo koos voor de 12-jarige My Jewels Magic Touch om deze rubriek tot een goed einde te brengen. De zoon van Stakkato bleek een goede keuze te zijn en leverde hem het zilver op. Met slechts acht honderdsten verschil grepen zij naast de overwinning, die in handen kwam van Patrick Lemmen en Quadira (Quadam). Op drie stond Ralph Slaats met de 9-jarige Cirondine Z (Cicero v Paemel). Jeroen de Winter kon zich dubbel in de top tien klasseren met een zesde plaats voor Linnocence van t Meulenhof en de zevende voor Paulien Dwerse Hagen (Cornet Obolensky). 

Over 1.30m hoogte zette Jean-Christophe De Grande zich op één met Natan van de Vossestaart (Numero Uno). Maverick Van Lent liet zich op de vijfde plaats noteren met Paola Fée de Laubry Z voor Neal Vanderwegen en Memphis (Andiamo) op zes. 

Eliah Pieters won met Opinel (Nabab de Reve) de 1.20m rubriek, waar Celine De Cabooter het brons op naam schreef met Laguna vant Maeshof (Toulon) en De Grande de vijfde plaats scoorde met Charmeur van t Meyershof Z (Calvaro). 

Resultaten