Djani De Beule kon rekenen op Princess Sparkle (v. Bravour) om de te kloppen tijd van 33,03 seconden neer zetten. Hiermee was De Beule Natan Derycke met Kasper (v. Numero Uno) net te snel af. Het duo snelde over de finish in 33,64 seconden. Lise Desomviele en Nice De Muze (v. Gemini II) vervolledigde de top drie en noteerde een tijd van 33,64 seconden. 

Charlotte De Koker en Hightower Z (v. Houston) eindigde vierde. Djani De Beule was wederom in het klassement terug te vinden nam ook nog een vijfde plaats mee naar huis met Orage (v. Elvis ter Putte). 

Yente De Smet en Gambo onklopbaar in 1.10m, Djani De Beule opnieuw ijzersterk

In de 1.10m proef was het Yente De Smet die met Gambo (v. Canadian River) de ereronde mocht leiden met een tijd van 33,15 seconden. Djani De Beule was ook hier in topvorm en snelde met Princess Sparkle (v. Bravour) in 33,60 seconden naar het zilver. Ook de derde plek was hier voor Djani De Beule die met Orage (v. Elvis ter Putte) ook in deze proef een straffe tijd van 33,86 seconden wist neer te zetten. 

Stephanie Storms en In The Mood Van Het Wimpelhof (v. Winningmood Van De Arenberg) wonnen de 1.00m rubriek. Jacquekine Van Hoye kon rekenen op Valencia om de ereronde te leiden in de 90cm proef. Yannick Peeters en Branvo van 't Hoogveld (v. Quick Step Wisbecq) waren de sterksten in de 80cm. 

LJ Leathers winnaars 

Eerder op de dag werden er ook enkele LJ Leathers rubrieken afgewerkt. In 1.00m ponyrubriek was het Imani De Vos en Princesse Optima (v. Orchid's Romario II 271) die het goud greep. Kjenta Franco en Muze vd Delthoeve (v. Principal dream vd Delthoeve) wonnen de 90cm ponyrubriek. Louise Van Gysel en Joly's Joke schreven de 80cm op hun naam. 


Klik hier voor de resultaten.