Marc De Brabandere kon rekenen op Mien Vd Bisschop (v. President) om in 45,86 seconden de concurrentie ver achter zich te laten. De Britse Louise Morley en Langgeleden (v. Darco) namen genoegen met een tweede plaats in een tijd van 49,02 seconden. Jonas Saey en New Daily van het Driepuntland (v. Thunder vd Zuuthoeve) vulden de top drie aan met een tijd van 52,23 seconden. 

David Linclau en Istarr van de Beekhoeve (v. Bentley vd Heffinck) werden vierde en verwezen hiermee Rik Geirnaert en Nabor van 't Zwarte Gat (v. Elvis ter Putte) naar de vijfde plek. 

Emma Gilgemyn bovenaan in 1.15m Pro Tour 

In de 1.15m hoge Pro Tour was het Emma Gilgemyn die met Happy Lady de Winghe (v. Lancer II) in 34,66 seconden de ereronde mocht leiden. Brecht Gordier en Calexico Z (v. Clinton) werden tweede met een tijd van 35,32 seconden. Ann-Sophie Noppe snelde met Grappa vh Pijnvenhof (v. Quidam de Revel) in 35,36 seconden naar de derde plek. 

Isabelle Debeuf schreef de 1.05m Pro Tour op haar naam met Ines (v. Nonstop). Bram Lootens en Moreno Van Prinsveld (v. Numero Uno) wonnen de 95cm Pro Tour. 

Michiel Denoo wint Fun Tour hoofdnummer 

In de 1.10m Fun Tour ging de overwinning naar Michiel Denoo en First One vd Waterstaat (v. Canadian River). Julie Devloo en Kaylinn K (v. Connect) werden tweede. Astrid Noppe kon rekenen op Gofine (v. Nonstop) om het bronzen lintje in ontvangst te nemen. 

Merel Wittebolle en Ranger Van Sprokingshove (v. Caherlistrane Robbie) werden eerste in de 100cm Fun Tour. Gaelle Vanthournout schreef met Amoureuse van 't Leeuwerikenhof (v. Amour He) de 90cm op haar naam. 

Klik hier voor de resultaten. 

Foto: FB Marc De Brabandere