In een omloop over twee fazen wist zij met Qatar B de snelste tijd neer te zetten. Met 29,60 seconden in de tweede faze was ze net geen seconde sneller dan de Fransman Jonas Sadoun, die met Gaika du Ptistcyran tweede eindigde. Het brons was opnieuw voor België dankzij Toon Maes met Quinquina van't Hoogeinde en een tijd van 30,69 seconden. 

Jordy van Gerwen en CcStud's Larasina eindigden vierde, voor Melanie Gelin die met Freeman Heureka Z ook de vijfde plaats voor haar rekening nam. 

Tenslotte eindigden Lennert Korsten, Sofia Francois en Ugo Berrittella ook in de top tien. 

Ook bij de 7-jarigen was de Belgische driekleur vertegenwoordigd op het podium. Thibeau Spits sprong in deze proef met Caetlin vd Heffinck naar het zilver en moest Francisco José Mesquita. Musa voor zich dulden. De Braziliaan won de proef met Pepperoni van't Meulenhof. De Britse Zoe Potter maakte met Kyteman het podium compleet. 

Plaatsen vier en vijf waren voor Iris Looymans uit Nederland met Primero HH van de Ruiter en Toon Maes met Feetje de Bioagrico

Bart Anthonissen en Pirocco Castanoo eindigden zesde, Freddy Demuynck en Nashville van't Leeuwerikenhof Z zevende en Lennert Korsten met Elstar II Hero Z negende. 

Klik hier voor alle resultaten.