Van de zeventien combinaties die de barrage mochten aanvatten, stuurde Marie Bricout haar Dream Brother in een tijd van 35.76 seconden als snelste door de finish. De Nederlander Thijs Derks bleef een kleine 40 honderdsten trager dan Bricout en greep zo het zilver op de rug van Quite Zero. Louis Pues mocht met Lalluccia T (Calluccio C) het brons mee naar huis nemen.

De top vijf werd verder vervolledigd door Caroline De Laet en Fancy Orange Z (For Pleasure), voor Ea Joinneau met Nicadilly EDC (Cambio).

Uitslag 1.20m grote prijs

Nederland aan de haal met goud in 1.10m finale 

In de daaropvolgende 1.10m finale ging het goud naar de Nederlandse Kim Dior Krabman in het zadel van Julius-Ceasar. Zij finishte in de barrage net een halve seconde sneller dan Camille Cloquet met Fragrance De Kerambars (Non Stop). Alice Gilson ging met het brons aan de haal met onder het zadel Fonzi D archonfosse (President).

Uitslag 1.10m finale

Louise Brusselle wint ponyfinale 1.00-1.10m

In de 1.00-1.10m finale voor ponyruiters was Louise Brusselle met Atchoum s Dream (Sioux Du Godion) de beste van het pak. Tijdens de tweede fase bleef zij een ruime halve seconde onder de tijd van Julie Heneffe en Prince de Lagnival (Linaro). De derde plaats in deze finale was voor Rose Janssens in het zadel van Ukalayli M aurea (Machno Carwyn). 

Uitslag 1.00-1.10m finale pony


Om de uitslagen van de andere wedstrijden tijdens deze 3-daagse Summer Euroregio te raadplegen kan u hier klikken!