Na haar overwinning in Herning eerder deze week heeft Verberckmoes nu nogmaals een top vijf notering beet. In het zadel van Guidam's Willow the Second (V. Willow) reed ze als één van de zes combinaties een foutloze tweede ronde. Verberckmoes reed in 49.00 seconden over de finish. Een snelle tijd, maar niet de snelste. Ze moet nog vier andere combinaties laten voorgaan.

Op één kwam de Zweedse Elin Ott. Zij zette de snelste tijd neer op 45.31 met Nanu II (V. New Time). De Franse combinatie Fanny Guerdat Skalli en Jonka-A (V. Cardento 933) nam de tweede plaats voor haar rekening. Ze wordt opgevolgd door de Amerikaanse Paris Sellon. Zij en Remix (V. Quidam de Revel) sluiten de top drie af. Op vier eindigde de Deense thuiscombinatie Martin D. Neergaard en First Choice HT (V. Favorit ASK). 

Een van de Belgen die zich konden plaatsen in deze tweede ronde van de CSI3* in Herning was onder andere Gudrun Patteet. Zij had onder het zadel Sea Coast Guinness (V. Nabab de Reve) en kwam ermee op negen. Zij wordt opgevolgd door Emilie Conter en Balento C.S (V. Balou du Rouet) op tien. Karel Cox rijdt met Nueva Epoca de Regor (V. Nabab de Reve) nog net binnen de geplaatste combinaties en kwam op de twaalfde plaats. 

Bekijk alle resultaten hier