Lise-Marie Matthees was niet te stoppen met haar pony Joly's Jackpot (v. Dusty). De twee vlogen door het parcours en klopten af op 52,82 seconden, ruimschoots genoeg voor de overwinning. Het was zelfs bijna drie seconden sneller dan de nummer twee, Jana Corens. In het zadel van Cavalor's Mona Liesa 12 (v. Mentos) finishte zij in 56,30 seconden. Fleur Volckaerts vervolledigde met Mirra van't Hollandhof (v. Principal Dream vd Delthoeve) de top drie. 

Thibaud Ebinger (Melodie) en Arthur-Emile Leclercq (Top Nordstrurm) vervolledigden de top vijf. 

Pony's 1m00

De 1m-reeks voor pony's werd gewonnen door Fleur Schroyens en Condor in een tijd van 54,12 seconden. Lars Verschueren was slechts ietsje trager en nam met Orchids Manique (v. Kanshebber) de tweede plaats voor zijn rekening. Eloïse van Bellinghen vervolledigde met Pirouette van de Pannehoeve de top drie. Tess Geboers (Tommy) en Jana Corens (Panache vd Noorwateringshoeve) sloten de top vijf af. 

Pony's 90cm

Marie Debeil en Natano wonnen de reeks 80cm in een tijd van 51,24 seconden. Zij bleven Ella Bomere voor, die tweede werd met Craigweil Vin Diesel. Emmy Briers vervolledigde met Qualinka de top drie. 

Pony's 80cm

Léonie Dieu vloog met Grietje vd Mispelare naar de winst in de 80cm. Louise Strauven (Giorno Dinsegotte) en Faye Saelens (Jaconda) vervolledigden de top drie. 

Scholieren/juniors/U25 - 1m20
Op de Flandria Rent piste werd de dag afgesloten met een 1m20-rubriek. Die werd gewonnen door Louise Lenaerts en de BWP-merrie Pavani van het Molenhof (v. Catoki) in een tijd van 58,72 seconden. Zij konden Juliette Losfeld en My Little Abba Shinning Star S (v. Goldstar Shinning S) voorblijven, die tweede werden in 59,10 seconden. Stijn Van Lent reed Clay Z (v. Cade Z) naar de derde plaats. 
Op vier zagen we Marie van Miert in het zadel van Hope Van De Keihoeve (v. Winningmood vd Arenberg). De top vijf werd vervolledigd door Charlotte de Koker en Hightower Z (v. Houston). 

BK Scholieren - tussenstand na tweede manche 
Vandaag werd eveneens de tweede manche van het BK voor scholieren verreden. Daar zien we momenteel zeven ruiters die voorlopig nog op nul staan. Dat zijn: Brent De Schrijver (Oraline Van Prinseveld), Pieter Jan Anthonissen (Odessa C & Zerlin M), Marthe-Louize Dieu (Flying Lotus Z & Jazz van t Kamerveld), Clémentine Lux (Cash de I Ecuyer), Julie Lamberts (Opium van de Caloomeerchen), Chloé Hoste (Valeriane de Moyon) en Estee Bomere (History vant Ameldonk Z). 

BK Pony's - tussenstand na tweede manche
Bij de pony's zien we momenteel vijf combinaties aan de leiding staan, allemaal met een totaal van vier strafpunten. Dat zijn: Isee Doem (Flipper de L Etape), Laure Tijskens (Navayo), Merel Braspenning (Parco van t Hollandhof), Xander Lamberts (Olily-V) en Robin Vermeir (Kristal Sparkle Van Begeveld). 

Op zondag vinden de ontknopingen van alle BK's voor de jeugd plaats.