Lieven Devos kon rekenen op Eldorrado Mvnz om met een razendsnelle tijd van 61,45 seconden naar de overwinning te rijden in de Gold 1.40m rubriek. In het zadel van zijn Fiorucci (v. E-Pleasure) verzekerde hij het zilver. Het duo finishte in 64,21 seconden op de tweede plaats. Diana Marsa Lafarge en Andi D Emiralia (v. Diamant de Semilly) vulden het Belgische podium aan met een derde plek in 65,13 seconden. 

Duarte Seabra en Clinton du Temple verzekerden een vierde plek. Camille Demolie zette het Belgische feestje verder en reed met Chica Fino (v. Calido I) naar een vijfde plek. 

Anke de Breucker blijft Kasper de Boeck voor in Silver 1.25m  

In de Silver 1.25m rubriek domineerden de Belgische springruiters het podium. Anke de Breucker en Noesje Van d'Abelendreef (v. Andiamo) waren niet te stoppen en verzekerden in 59,41 seconden de eerste plaats. Daarnaast snelde de Breucker ook met Mornike de Tiji (v. Bamako de Muze) naar de derde plek in een tijd van 62,48 seconden. Kasper de Boeck kon rekenen op Gerenia (v. Cantos) om tweede te eindigden in 60,48 seconden. 

Plaats vier was voor Louise Carroll en Fabuleu Vd Watertoren (v. Mister Blue) en Hugo Lemarchand met Caracole de Talma (v. Quidam de Revel) eindigden vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.