David Will kon rekenen op Pb Coretta Z (v. Colore) om in 62,96 seconden naar de overwinning te rijden. Hiermee was hij Ines van den Bosch en Go GO (v. Carnute) net te snel af. Het duo finishte tweede in 63,17 seconden. Kendra Claricia Brinkop en Do It Easy (v. Vigo Cece) vulden de top drie aan met een tijd van 64,10 seconden. 

Joy Demuynck en Merryweather Vt Leeuwerikenhof (v. Emerald) zetten de Belgische klasseringen verder met een vierde plaats. Donald Whitaker en Jean Couture (v. Arezzo VDL) eindigden vijfde. 

Tot slot waren er nog andere Belgische klasseringen voor Stephanie Andries (New Jursy van de Noordheuvel) en Hannes Symons (Homer van de Kempenhoeve). 

Hanne Mertens zilver in 1* 1.20m proef 

In de CSI1* 1.20m rubriek verzekerde Hanne Mertens met Just Di Fer (v. Tornesch) een tweede plaats in een tijd van 30,22 seconden. 

Valentine de Vloo en Dolly de Roqueline (v. Vagabond de La Pomme) zetten het Belgische feestje verder met een vierde plek. Ze werden opgevolgd door landgenoten Hanne Mertens die ook met Jessy Belle de Muze (v. Denzel Vn T Meulenhof) naar een vijfde plaats wist te rijden. 

Lisa Dechamps bovenaan in 1.10m proef 

In de CSI1* 1.10m proef was het Lisa Deschamps die met Safir des Champs Z (v. Shiroccodes Chaines) de ereronde mocht leiden in een tijd van 55,25 seconden. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Perry Geryl (Little Miss Sunshine Max), Hannes Symons (Kinmar Queen Hero) en Ylona Thijs (Colandrino 2). 
Klik hier voor de resultaten.