Winst was er voor de Ier Sven Joseph Hadley en HSH Harper Du Seigneur (v. Aganix du Seigneur) die de winnende tijd van 26,19 seconden reden. Pieter Jan Anthonissen kon rekenen op Palma de Mallorca (v. Cornet Obolensky) om in 26,70 seconden een tweede plaats te nemen. Wil Vermeir vervolledigde het podium met Eyutka Of Two Notes Z (v. Cornet Obolensky) met een tijd van 26,86 seconden. 

Toon Maes haalde (Feetje De Bioagrico) net het podium niet en nam genoegen met een vierde plaats. Tom Schellekens (L-Dora Van De Zietfrot) werd vijfde. 

Andere Belgische klasseringen waren er voor Steve Lefevre (Paola Vd Bisschop), Jordan Debieve (Luca Cumani), Nikolas Matthijs (Quelle Dame van de Voorde), Dieter Vermeiren (Chouchou JVH Z) en Caro-Belle de Hornois (Ponolette). 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.30m rubriek was er winst voor Pam Nieuwenhuis en Iletto (v. I M Special De Muze). Zij reden over de finish in 56,02 seconden. Sven Joseph Hadley en Topspin (v. Zento) werden tweede in een tijd van 56,87 seconden. Maxine Gaelens nam genoegen met een derde plaats. Hiervoor kon ze rekenen op Noblesse Royale (v. Kannan). 

Jean de Grande (Kumi Star Vd Schelpenhoeve) werd vierde. Andrea Hoppe (Enessa) nam de vijfde plaats mee naar huis. 

Thierry Goffinet (Greco Sitte), Chanel Baets (Dukaat Van Herkenrode Z), Vincent Lambrecht (Vanda Mclaren) en Manon Minner (Cool Dancer) zorgden voor andere Belgische top tien klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten.