Winst was er voor opnieuw Rikke Belinda Barker. De Deense amazone reed met Chippo Z (v. Chippendale Z) op donderdag ook al naar de overwinning met Chippo. Vandaag bleef ze wederom foutloos en tikte ze de klok af in een scherpe tijd van 59,68 seconden. Zoe Lia en Quarrycrest Reflection (v. Clover Echo) reden naar een tweede plaats met een tijd van 63,20 seconden. 

Op vier zien we opnieuw Rikke Belinda Barker, deze keer met Zarco Di Arezz Z. Frederic Vernaet (Da Vinci DC) wist voor België een vijfde plaats te bemachtigen. 

Andere Belgische top tien klasseringen waren voor Gilles Detry (Catwalk Kobe Of Ballmore), Ugo Berrittella (Capuera) en Christophe Vanderhasselt (Mara Vd Bisschop). 

Klik hier voor de resultaten. 

De CSI1* proef volgde vlak na de tweesterren competitie. In deze rubriek werd er over een hoogte van 1.30m opnieuw rechtstreeks tegen de tijd gereden.

Sylvie Morrier was goed wakker en reed met Jet Set Du Beaumont (v. Domino de moyon) het podium op. Met een tijd van 64,55 seconden reed ze voor België naar een tweede plaats. Goud was voor Maximilien Lemercier en Dandy Du Calvaire (v. Berlin). Hij wist donderdag al naar een vierde plaats te rijden met zijn ruin. Vandaag kon hij over de finish rijden in een zeer snelle tijd van 60,03 seconden, zo'n vier seconden sneller dan Morrier. Brons ging naar Estelle Dion en Archos Du Chene (v. Ogrion Des Champs HN) die in 65,46 seconden foutloos bleven. 

Plaats vier en vijf waren voor Zie Lia (Lizabella) en Isaure Charpentier (Diaman D'La Roussierie). 

Klik hier voor de resultaten.