Larissa Bijl wist met Kadiva (v. Marius Claudius) naar de overwinning te rijden. In een tijd van 28,56 seconden liet ze het hout in de lepels liggen. Malwina Urbanska snelde met Cachmer (v. Cascadello) in 29,29 seconden naar de tweede plaats. Hergen Forkert en Cristo 16 (v. Casallco) reden in 29,50 seconden naar de derde plaats op het podium. 

Plaats vier was voor Radoslaw Zalewski (Fabuleux Diamant). 

Klik hier voor de resultaten. 

Bij de zevenjarige paarden konden we rekenen op Catherine van Roosbroeck om de top vijf binnen te rijden. Dat kon ze doen met de ruin Emir du Coeur des Collines Z (v. Elvis Ter Putte). Ook zien we opnieuw Bjorn Vandenbossche die dit keer met Cjoxx Z (v. Comme il Faut) een tiende plaats wist te noteren. 

Winst was er voor Manuel Feldmann en Casparo 36 (v. Cascadello II) die over de finish reden in 33,23 seconden in de tweede fase. Gaj Riossa kon met Jerome (v. Berlin) een tweede plaats noteren in 33,90 seconden. Finja Bormann en Lafocolo Crazy Stud (v. Larius W) vervolledigden het podium. 

Op vier staat Hans-Jörn Ottens (Cenzo Cendo) voor Duitsland.  

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.25m rubriek wist Bjorn Vandenbossche met Gangster d'Amour (v. Kannan) naar een knappe vijfde plaats te rijden. 

Larissa Bijl kon met haar merrie Kariva een waanzinnig snelle ronde rijden van 37,31 seconden waardoor ze al de concurrentie achter zich wist te laten! Tweede plaats ging naar de Britse amazone Sophie Garfield Bennett met Hard To Get (v. Spartacus). Zij reed haar vosse merrie in een tijd van 39,89 seconden op het podium. Eiken Sato wist Japan van een derde plaats op het podium te verzekeren. In het zadel van Contino Quick Ps (v. Contendro I) noteerde hij een nulronde in 45,96 seconden. 

Finland mocht rekenen op Marina Ehrnrooth (Karanka HX) voor de vierde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.