Lien Van Ende kon rekenen op Curiosity (v. Caretinio) om in 44,64 seconden naar de overwinning te rijden in deze GP. Roy Hanlon en Arcano Z (v. Andretti Z) verzekerde het zilver en snelde over de meet in 44,82 seconden. Sam Polleunis en Lancelot P (v. Namelus R) vulden de top drie aan met een derde plek. Het duo finishte in 42,69 seconden maar zag wel vier strafpunten verschijnen in de jump-off. 

Karim Ghaibi (Lord Lexus Z) verzekerde een vierde plek. Twiggy Wouters (Abbigail van De Rode Poelhoeve) werd uiteindelijk vijfde. 

Johnny Geusens niet te kloppen in 1.35m 

In de 1.35m rubriek was het Johnny Geusens die met Killer (v. Qody de Saint-Aubert) de ereronde mocht leiden. Ines Van Den Bosch en Infinity vd Heffinck (v. Contact vd Heffinck) snelde naar de tweede plaats. Caro Baerts en Mielano Van Meyershof Z (v. Mylord Carthago) waren in uitstekende doen en eindigden uiteindelijk derde. 

Plaatsen vier en vijf in deze proef waren voor Patrick Jonkmans (I Bay van het Langwater) en Christophe Vanderhasselt (Ellipse De Lezellec). 

Nico Baerts zegeviert in 1.25m 

Nico Baerts kon rekenen op Qmusic Boy Van De Zavel (v. Golden Boy du Geer) om de concurrentie het nakijken te geven. Stephanie Verreydt en Katchina S.v. (v. Nabab de Reve) werden tweede. Ook op de derde plek was Nico Baerts terug te vinden met Oakley Van De Zavel (v. Thunder Van De Zuuthoeve). 

Anouk Campana (My Lady Carthaga) werd vierde en verwees hiermee Lien Van Ende (Decadence vt Oud Molenhof Z) naar de vijfde plaats. 

Klik hier voor de resultaten.