1.20m 

Charlyne Vanhoof en For Faberge (v. Graf Quidam) snelden in 52,80 seconden in het jachtparcours naar de overwinning. Marwin Van Den Nieuwenhuijzen en Infinity verzekerden de tweede plek in 56,30 seconden. Amelie Rigo kon rekenen op Gaia du Pont-Rihen (v. Gangster de Longchamps) vulden de top drie aan met een tijd van 56,48 seconden. 

Plaatsen vier en vijf waren er voor Yana Jansegers (Orlando Van De Afspanning) en Jonathan Soquet (Paparazzi Giguellerie Z). 

1.10m 

Vervolgens werd er ook in de 1.10m proef gestreden voor de overwinning. Michael Vanneste trok er met Phenix d'Ivoire (v. Le Tot de Semilly) aan het langste eind. Elisha De Vos en Jonker van Sombeke (v. Toulon) werden tweede. Louis Pues kon rekenen op zijn trouwe Whitney (v. Osmium) om het podium aan te vullen. 

Mieke Vandepitte (Ushuaia by Equibeach) werd vierde en Jonathon Soquet (Largo Z) scoorde hier een vijfde plek. 

1.00m 

Florence Mertens mocht de ereronde leiden met Quincy Jazz Folie (v. Jazz Band Courcelle) in de 1.00m proef. Edouard Quevrin-Bouilliart en Husky Db (v. Elvis Ter Putte) volgde op twee. Bent Van Eeghem en Chinelle Ph Z (v. Chin Chin) eindigden derde. 

Fleur Van Oosten (Liodermus PP) nam genoegen met de vierde plek en verwees Arno Boon (Quality van de Hoge Weide) werd vijfde. 

Klik hier voor de resultaten.