Bij de achtjarige paarden reed Korsten de achtjarige Zangersheide hengst Elstar II Hero Z (v. E-Star) naar de overwinning. Het duo had meer dan een halve seconde verschil op Kris Christiaens die met Viva la Vida Z (v. Vigo d'Arsouilles) tweede werd. Voor Luc Deckers was er de derde plaats in het zadel van Tender Guy Z (v. Thunder van de Zuuthoeve). Ook de laatste combinatie die zich plaatse was een Zangersheide, wat van de hele top vier een onderonsje van het stamboek maakte. Joana Bosch vulde die plaats in op Talina du Vivier Z (v. Taalex). 

Volledige uitslag 8YO

Zevenjarigen

Bij de zevenjarigen was Nico Baerts met ruim twee seconden de snelste. In het zadel van Q-Music Boy van de Zavel (v. Golden Boy du Val de Geer) leidde hij de ereronde. Het brons kwam ook in Belgische handen en was voor Ruben Houben op Quick Diamant HR (v. Diamant de Semilly), een fokproduct uit de ruiter zijn eigen stallen. 

Ook Jerome Schmidt bleef binnen de familie en reed met Quamar (v. Elvis) naar de vierde plaats, een merrie uit de stallen van Alwin Schmidt. Kyle Cuypers mocht de top vijf besluiten met eveneens een eigen gefokt paard, Quadro van t Buxushof (v. Elvis ter Putte).

Volledige uitslag 7YO

Zesjarigen

Bij de zesjarigen moet Baert de winst uit handen geven en werd tweede met Razzle Dazzle van de Zavel (v. Cicero). Het was Britt Martens die met de eer ging gaan lopen en sprong naar winst op Rob Roy (v. Emerald van 't Ruytershof). Voor Houben was er een plaats net buiten de top drie met Chardonnay van Visa Versa Z (v. Cicero Z), met opnieuw een eigen fokproduct. 

Volledige uitslag 6YO

Vijfjarigen

De vijfjarige paarden kwamen al een dag eerder in actie en mochten het op zaterdag beslechten. Martens mocht hier haar ereronde al eens oefenenen want de amazone won op Sweetheart van het Langwater (v. Bamako de Muze). Maar de amazone kwam niet enkel op het hoogste schavot te staan, de amazone domineerde de complete top vijf. Het brons kwam op haar naam in het zadel van Suby (v. Quint van het Maarlo). Op Andrea van het Langwater Z (v. Aganix du Seigneur Z) werd ze vierde terwijl ze met Subel, een andere nakomeling van Quint van het Maarlo, nog eens vijfde werd. 

Enkel Kelly Cornelis slaagde erin de amazone van de zilveren medaille te houden en greep die zelf op Baloucante di Luna (v. Balou du Rouet). 

Volledige uitslag 5YO

Vierjarigen

De zondagochtend begon met de vierjarige paarden en winst voor Melanie Gelin. De amazone sprong met bijna twee seconden verschil naar de overwinning met Tap Dance van 't Roosakker (v. Kassander van't Roosakker). Gelin zadelde ook Nice Moon Saveniere (v. Ice Man Du Houssoit) met succes en voegde ook brons aan haar palmares toe. Wout Loenders was met Troycka (v. Toulon) goed voor de tweede plaats. 

Volledige uitslag 4YO