Voor de eerste keer organiseert het team van Equestrian-Auctions.com een hybride (Live & Online) veiling. Op zaterdag 18 februari komt de veiling naar Sharjah en biedt een geweldige collectie aan tijdens de CSI5* wereldbeker in Sharjah.

Het online voorbieden start op donderdag 16 februari om 10.00 uur (CET) en eindigt zaterdag 18 februari om 01.00 uur (CET). De LIVE & ONLINE veiling start op zaterdag 18 februari om 15.30 uur (CET).

In de collectie een geweldige set paarden en uitzonderlijke embryo's.

Ontdek de 3-jarige Harley Quin T40 Z (Halifax van het Kluizebos x Diamant de Semilly), een ongelooflijke merrie uit de volle zus van Emerald.

Een succesvolle start van het showseizoen is wat de 4-jarige merrie Agalou (Aganix du Seigneur x Baloubet du Rouet) u bieden kan. Een fenomenaal springpaard met een uitstekende uitstraling! Of wat dacht u van de 4-jarige Applaus R&R Z (Amadeo Van 't Vossenhof Z x Cassini I), een geweldige springmerrie uit de moederlijn van Carlow vd Helle.

Of investeert u liever in de toekomst? Dan is de ingeplante embryo van Chacco-Blue uit Gatoucha van 't Roosakker een aanrader.  Of kijk eens naar het embryo Chacco-Blue uit Lanzarotte DV, de volle zus van Kriskras DV.

Op zoek naar een zekere investering? Bekijk dan het geplante embryo van Chacco-Blue uit Urmina (Heartbreaker), de toekomstige broer of zus van Absie en Calvino de Nyze!


Praktische informatie

Voorbieden: Online bieden start donderdag 16 februari, 10.00 uur

Live en online veiling
Tijdens het CSI5* W - Sharjah
Zaterdag 18 februari, 03.30 uur (18.30 uur lokale tijd in Sharjah)


Een GRATIS account is noodzakelijk - Registreren kan hier
Ontdek NU de volledige collectie