Daniel Oppermann en Orfee VDB (v. Diamant de Semilly) namen de tweede plaats mee naar huis. Zij konden de nul behouden en klokte af in 24,51 seconden. Veronique van Wijlick zorgde voor de beste Nederlandse prestatie. Zij rekende op Kustique (v; Harely) om in 24,77 seconden foutloos rond te springen. 

Christine Gjerstad (Colesta 5) en Daniel Oppermann (Daytona) werden respectievelijk vierde en vijfde. 

In het 1m25 was Jan Geukens de beste Belg. Hij reed Julia Roberts (v. Eldorado vd Zeshoek) naar de vijfde plaats door in 36,27 seconden een foutloze ronde te springen. Eric Lombard volgde met Or La Loi (v. Thunder vd Zuuthoeve) op de zesde plaats. Wiljan Laarakkers was de te kloppen man in deze twee fasen rubriek. Met Invictus (v. Numero Uno) schreef hij de overwinning op zijn naam door in 33,58 seoncen een foutloze ronde te springen. Met Chantilly RK (v. Caretino) en Kappa (v. Carambole) nam hij bovendien ook nog eens de derde en vierde plaats mee naar huis. In het 1m15 zorgde Joyce Horward dan weer voor Belgische girlpower. Zij zadelde Henzo de la Hesse (v. Viking van de Kwekenhoeve) om in 29,45 seconden naar de zesde plaats te springen. 

In het 0m95 waren Stien Wouters (Elaris), Siena Ferson (Cavalors Doneck), Sanne Stoffels (La Toya van't Greesa) en Jens Vansant (Richebelle) de Belgische laureaten. Sophie Withofs (Shanghai van het Simsehof Z) reed dan weer naar een vijfde plaats in het 1m05. Zoe Van Houdt en Caramelle Z (v. Chatman) verzekerde een Belgische klassering in het 70cm

Op zaterdag was een 1m30 rubriek het hoofdnummer en ook daar was er een Belgische overwinning. Lynn Leys reed in het zadel van Dermie (v. Tolan R) alle concurrentie naar huis door in 26,39 seconden een foutloze ronde te springen. Hiermee gaf ze haar eerste achtervolger, Rob Heyligers, het nakijken. De Nederlander zadelde de 7-jarige Oxana By Diamant Z (v. Ogano Sitte) om in 28,78 seconden een foutloze ronde te springen. Dit leverde hem de tweede plaats op. Jam Vlemmix en Filiberke (v. Meneer) werden derde na een foutloze ronde in 28,89 seconden. 

Voor Laure Smans (Kingsize) en Rob Heyligers (Mick Jagger) was de vierde en de vijfde plaats weggelegd. 

In het 1m20 reed Lien van Ende naar de derde plaats. Ze rekende hiervoor op Decadence van't Oudmolenhof Z (v; Den Blomme van Sappeleen). Frederic Marien en Si Belle volgden op de vierde plek. In het 1m10 was Yne Sayes de Belgische sterkhoudster. Ze nam niet enkel de tweede (Amie) maar ook de derde (Hurry Up) mee naar huis. Marle Gieraerts zorgde op haar beurt voor een derde plaats in het 1m00. Ze reed Jackobond (v; Aquilino) foutloos naar de finish in 27,47 seconden. Met Jo'Biren (v. Blauwendraads O'Brien) werd ze bovendien nog zesde.

In het 90 cm waren Nina Gybels (Choclatina Z), Fay Van Gennip (CVG Isabelle de la Marchette Z), Margaux Hendrick (Marcello vd Kwaplas) en Chalonna Dehertogh (Garota Du Petit-Hallet Z) de Belgische laureaten.