Hiermee liet hij Xander van Es achter zich die zowel de tweede als de derde plaats mee naar huis nam. Voor de tweede plaats rekende hij op Impuls vd Heffinck (v. Cooper vd Heffinck) voor de derde plaats haalde hij Noor C (v. Bisquet Balou) van stal.

Jeffrey Schmitz (Hatraxia van Beek) en Ellen De Swert (Cantchelaro) namen respectievelijk de vierde en de vijfde plaats mee naar huis. 

In het 1m25 reed Kelly Cornelis naar de overwinning. In het zadel van de 6-jarige Baloucante Di Luna (v. Balou du Rouet) kon ze de nul behouden en klokte ze af in 27,53 seconden. Jonny Geusens en Killer (v. Qody de Saint Aubert) namen de tweede plaats voor hun rekening. De BWP-hengst kwam niet in de buurt van het hout en klokte af in 27,64 seconden. Ellen de Swert en Cantchelaro (v. Chagall vd Burggraaf) waren dit keer goed voor de derde plaats. Het duo sprong een foutloze ronde en stopte de chrono na 28,05 seconden.

Kyle Cuypers (Quado van't Buxushof) en Jan Motmans (Q Music Boy van de Zavel) vervolledigden de top vijf op de vierde en de vijfde plaats. 

In het 1m15 ging Xander van Es met de overwinning aan de haal. In het zadel van D-Isci van de Kattevennen Z (v. Darco) kon hij een foutloze ronde achter zijn naam noteren in 25,01 seconden. Robin Zeelmaekers en Best Monica 1 Z (v. Best Man Z) volgden op de tweede plaats. Zij konden de nul behouden en klokten af in 27,00 seconden. Eline van den Bogaard mocht op de derde podiumtrede plaatsnemen. Zij rekende op Dulan (v. Vaillant) om in 27,03 seconden foutloos ronde te springen. 

Anisa Houtmeyers (Hardy vh Buekenhof) en Xander van Es (Corbusier DB Z) namen de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

In het 1m05 bestond de top drie uit Robin Bielen (Amezing), Régine Hollants (Dior de Bethune) en Edwin Franco (Corda Z).

Klik hier voor de resultaten