In de CSI2* 1.45m Grote Prijs kwalificatie reed Alexander Housen (Casillas van de Helle) naar een vierde plaats. Andere Belgische klasseringen waren er voor Roy van Beek (Chacco me Biolley) en Leonie Peeters (Tinkoucha Hero Z). 

Winst was er voor de Nederlandse Mel Thijssen en Florida Balia NL (v. Bustique) die in 43,25 seconden het goud namen. Leon Thijssen reed met Faithless Mvdl (v. Ukato) naar de tweede plaats en konden dat doen in 43,51 seconden. De Italiaan Michael Cristofoletti en Dalvaro 2 (v. Calvaro F.C.) vervolledigden het podium met een tijd van 43,98 seconden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI2* 1.35m proef reed Housen met Graffiti P (v. Boegegaardens Grafs Stakkato) naar een tweede plaats. Het duo tikte de klok af op 26,57 seconden in de tweede fase. Felix Hassmann reed met Catch Me 67 (v. Cellestial) naar de overwinning in 26,07 seconden. Leon Thijssen en Granito Noordenhoek (v. Corland) namen genoegen met een derde plaats. Zij noteerden een foutloze omloop van 27,24 seconden. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de CSI1* 1.20m rubriek kon Eline Goethals voor de beste Belgische prestatie zorgen met een derde plaats. Met Ella Bella du Mystere kon ze in 32,55 seconden het hout onaangeroerd laten. Winst was er voor Fleur Jongejans en Cekinalita B Z die in 30,02 seconden de overwinning mee naar huis namen. Tobias Luikens was ook in uitstekende vorm vandaag en vervolledigde het podium met Independence Van Hazelberg (v. If Ever 111) met een tijd van 30,35 seconden. 

Een andere Belgische klassering was voor Helena Embo (Natan van de Vossestaart). 

Klik hier voor de resultaten. 

In het 1.10m domineerden de Belgen het podium. Marie van Cauwenberghe nam met F.D. 104 A Ter Linden (v. Forever d'Arco Ter Linden) de overwinning mee naar huis. Het duo reed over de finish in een razendsnelle tijd van 29,34 seconden. Nina Wittorski en Sauterelle du Pech (v. Hangar PL) klasseerden zich als tweede in 33,76 seconden. Franck Vandereyken kon rekenen op Da Vita de Septon (v. Verdi) om naar een derde plaats te rijden in 38,25 seconden. 

Elke Goethals (Konita HX) en Sam Maelfait (Urkannia de Bray) zorgden voor andere Belgische klasseringen. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de rubriek voor jonge paarden reed Alexander Housen (Fides du Mas Garnier) naar een zevende plaats. 

Klik hier voor de resultaten.