In de Gold 1.40m rubriek ging de winst naar Thaise ruiter Janakabhorn Karunayadhaj met Maxwin Kinmar Agalux (v. Aganix du Seigneur). Zij noteerden de snelste tijd van 25,15 seconden. Anna Power reed met Blazer B (v. Tombola) naar de tweede plaats in 26,73 seconden. Therese Sohol Henriksen en Santoz Z (v. Spartacus TN) vervolledigden het podium met 27,01 seconden in de tweede fase. 

Tobias Meyer (Fassida Va-H) werd vierde. Hiermee was hij Soren Pedersen (Pb Portofino) te snel af en moest hij genoegen nemen met een vijfde plaats. 

Inge Carton (Quality Star Z) zorgde voor een mooie zesde plaats. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Silver 1.35 Grote Prijs kwalificatie verzekerde Leon Brutsaert zijn plek in de GP. Met Corleone Tour Vidal (v. Mylord Carthago HN) noteerde hij een tijd van 37,51 seconden en klasseerde zich hiermee ook als beste Belg. 

Margaux Rocuet en Trafalgar Kervec (v. Quaprice Bois Margot) namen de winst mee naar huis met een tijd van 31,57 seconden. Dennis van den Brink en Illeanne SFN (v. Eldorado Vd Zeshoek) verzekerden een tweede plaats. Het duo reed over de finish in 32,81 seconden. Kendra Claricia Brinkop en Do It Easy (v. Vigo Cece) vervolledigden het podium met een tijd van 33,99 seconden. 

Plaats vier en vijf waren er voor Katharina Offel (Etna) en Christoph Könemann (Gijanta).

Klik hier voor de resultaten.