Harrie Smolders volgde op de tweede plaats. Zijn Escape Z (v. Emerald) kwam niet in de buurt van het hout en kwam na 39,54 seconden door de finish. De enige niet-Nederlandse ruiter op het podium was Alberto Zorzi. Zorzi rekende op Floyd (v. Vinesse) om in 39,90 seconden een foutloze ronde te springen.

De top vijf werd vervolledigd door Omer Karaevli (Cheston de la Pomme d'Or Z) en Lorenzo de Luca (Jappeloup). 

Koen Vereecke werd de beste Belg op de achtste plaats. Hij kreeg met Kasanova de la Pomme (v. Bamako de Muze) één springfout in de barrage.

Klik hier voor de resultaten

In de kwalificatie voor de CSI4* Grand Prix, ging de overwinning naar Bryan Balsiger. In deze rubriek waarin er rechtstreeks tegen de klok gesprongen werd, was hij de snelste in het zadel van Chelsea Z (v. Chellano Alpha Z). Het duo liet het hout onaangeroerd en klokte af in 65,84 seconden. Lorenzo de Luca volgde met Don Vito (v. Quaprice Bois Margot) op de tweede plaats. Deze combinatie noteerde een nulronde achter hun naam in 66,44 seconden. Omer Karaevli en Maurice (v. Thunder vd Zuuthoeve) maakten de top drie compleet. Het duo sprong een foutloze ronde in 69,20 seconden. 

Mathijs van Asten (Sirocco) en Kevin Jochems (Casillas van de Helle) maakten de top vijf compleet.

Klik hier voor de resultaten