Charlotte Ash kwam met Cali Star (v. Big Star) het dichtst in de buurt. Deze Britse combinatie liet alle balken in de lepels en stopte de chrono in 65,55 seconden. Santiago Diaz Ortega reed op zijn beurt Quenala T (v. Qualito) naar de derde plaats door in 70,83 seconden een foutloze ronde te springen. 

Thomas Brandt (La Gadelheid) en Cyril Fontaihne (Fanette du Sart (Diamant de Semilly) namen de vierde en de vijfde plaats voor hun rekening. 

Andere Belgen die zich in deze rubriek konden kwalificeren waren Ann Carton-Grootjans (Qualando de Carmel), Caitlin Liefsoens (Vincenzo vh Legitahof Z) en Leon Brutsaert (Qoeketine van T&L).

Klik hier voor de resultaten

In het 1m10 hield Maria Boushahri de Belgen van de overwinning. De amazone uit Koeweit reed Pearl des Laderies (v. Chaccato) als een speer doorheen het parcours en finishte in 62,28 seconden, een tijd waarmee ze haar competitie ver achter zich liet. Sienna van Berwaer kwam met King Pika (v. Ogano Sitte) het dichtst in de buurt. Het duo sprong een foutloze ronde in 67,10 seconden. Nathalie Roete en Atina du Temple vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 70,85 seconden. 

Mieke Wils kon zich met So Happy Eqm (v. Happydam) op de vierde plaats klasseren.

Klik hier voor de resultaten