In de CDI2* Intermediaire B waren de meningen van de juryleden verdeeld. Na afloop stelde Carld Hedin (SWE) zich vooraan de prijsuitreiking op. Samen met Devalerian (Dante Weltino OLD) reed de Zweed als enige naar +70%. Met 70,297% bleef het paar nipt voor op Sophia Ludvigsen (DEN) met Blue Hors Veneziano (Vivaldi). De Deense zag 69,324% achter de naam en verwees zo de Nederlandse amazone, Elisabeth Geluk naar de derde trede van het podium.

Geluk vervolledigde de top drie met Hamilton TC (Apache), met 68,270%. Net buiten het podium volgde België's Priscilla de Jong die in het zadel van Vork's Jackson (Johnson TN) naar 67,135% reed. De top vijf werd afgewerkt door Anouk Noordman met Dante's Glory (Don Juan de Hus), goed voor 67,027%.

Kizzy Halkett scoort top vijf plaats in PSG

De CDI1* Prix-St Georges kwam op naam van Madeleine Witte-Vrees. Drie van de vijf juryleden plaatste het optreden van de Nederlandse, met Elton (Escolar) op de eerste plaats. Met 70,353% scoorde het duo als enige boven de 70%. Severo Jurado Lopez volgde met Jacobus B (Everdale) met 69,441%. De derde plaats kwam op naam van Muis Schreuder en Jakarta-Utopia RS2 (Lord Leatherdale).

Schreuder haalde 69,412% en verwees daarbij landgenote Margot Arkema met Gavaristo (Tango) naar de vierde plaats. Het paar reed naar 68,824% en bleef zo de Belgische amazone Kizzy Halkett met Flambo (Fidertanz) voor. Het Belgische paar vervolledigde de top vijf met 68,529%.