Kristaps Neretnieks en de 10-jarige Came ON (Comme Il Faut) sprongen in 55,12 seconden naar de winst. Op ruim één seconde verschil volgde Evan Coluccio met de 9-jarige BWP-ruin, Ombre Van 't Zorgvliet (Emerald). Samen met Marthe Heudens haar voormalige ruin verwees Coluccio de Belgische Inge Carton naar de derde plek.

Carton vervolledigde de top drie in het zadel van de 10-jarige Quality Star Z (Quality Time). De Belgische werd opgevolgd door landgenote Marine Scauflaire en Cuba Libre de Nevada Z (Charlekijn van T&L).

Net buiten de top vier volgde Alexander Kumps in de prijzen. Kumps loodste zijn 12-jarige Luigi van de Kornelishoeve (Carabas vd Wateringhoeve) foutloos naar de zevende plek.

Silver Tour - 1m35

In de Silver Tour reed Alexander Kumps zich in 57.93 seconden naar een tweede plaats over de 1m35 hoge hindernissen, hij zadelde Chac - Lisco Z (v. Chacco-Blue).

De Nederlandse Roosje Brouwer sprong naar proefwinst met de BWP'er New-livia van 't roth (v. Non Stop) in een tijd van 57.92 seconden. De Zwitser Pontus Westergren vervolledigde de top drie met Filourado PS (v. Loro Piana Filou de Muze). Net buiten de top drie reed de DeensKamilla Ladefoged Rasmussen naar plaats vier met onder het zadel My Boy 26 (v. Mylord Carthago*HN) en de Zweedse Carole Lessine werd vijfde met Ascott des Vaux (v. Diamant de Semilly).

Volledige uitslag