De 7-jarige dochter van Dior v Berkenbroek is een fokproduct van fokkerij Zeilhoek. Gielen stuurde de merrie foutloos het 1.30m hoge parcours rond en won de proef. Kyle Cuypers had slechts 11 honderdsten meer nodig om geen fouten te maken met Quador van t Buxushof, een BWP ruin van Elvis ter Putte, en werd tweede. Zoë Antheunis en de uit eigen fokkerij-merrie Quincy vh Gebroekerhof Z (Quilimbo) werden derde. Adeline Dick rondde af op vier met Tapioca du Val'Heureux Z (Tangelo vd Zuuthoeve). 

Bij de zesjarige paarden ging de overwinning naar Nederland en was voor Hilke Mouws op de KWPN merrie Meuptricia van Beek (Matisse de Mariposa). Jan Motmans zorgde met de Cicero-ruin Razzle Dazzle van de Zavel voor Belgisch zilver gevolgd door Ruben Houben en zijn samen met Jos Stevens gefokte Chardonnay van Visa Versa Z (Cicero Z) die brons mee naar huis namen.

Luka Lisens had Boeff van de Molen Z (Bamako de Muze) als beste vijfjarige onder het zadel. Het duo hield Kelly Cornelis met haar zelf gefokte Baloucante di Luna (Balou du Rouet) van de overwinning. Cuypers nam het brons op naam met Domiena van t Buxushof Z (Dominator 2000 Z) maar volgde ook op vier in het zadel van Pleasure van t Buxushof Z (Plot Blue). 

De vierjarige Cay van t Coolenhof Z (Clicksem) schitterde onder Marjan Poukens op één in zijn rubriek. Thian Van Hoydonck bracht Tia Maria (Ux van de Canthoeve Z) naar twee maar werd ook derde op Tenessee (Nixon van het Meulenhof).


Resultaten


Foto©: Moises Basallote Fotografia / Sunshine Tour