Het 1.35m hoge parcours werd in beide fasen foutloos afgewerkt door Lejeune in het zadel van Capri Z (Catoki). Met exact een halve seconde verschil volgde Seppe Wouters op twee met de 7-jarige Kalvados Keros (Arezzo). Kyle Cuypers vervolledigde met slechts enkele honderdsten verschil het podium op de 7-jarige Quadro van t Buxushof (Elvis ter Putte). Adeline Dick stuurde de 7-jarige Tapioca du Val'Heureux Z (Tangelo van de Zuuthoeve) naar vier. 

Eerder waren de Jo(h)nny's aan zet. De 1.25m rubriek had op kop Jonny Geusens met Killer (Qody de Saint-Aubert). Ook een trapje lager stond een Johnny, daar kwam Johnny Stevens met de 7-jarige Quinta (Elvis ter Putte) te staan. Lars Demeersman rondde met Helena d'Hyrencourt (Udancer Hero) af op drie. 

Op vrijdag werd ook een 1.15m rubriek verreden waar Laurent Nuyens de ereronde leidde op de rug van In the Mood van het Wimpelhof (Winningmood van de Arenberg). Dorien Theybers bracht met een seconde meer Comet 257 (Concetto) naar twee gevolgd door Cuypers en de 5-jarige Domiena van het Buxushof Z (Dominator 2000 Z).

Op zondag werd de 1.10m rubriek gewonnen door Kaat Pluymers en Cheyenne vd Berkenen Z (Cadence van t Gelutt Z). Zij bleven voor op Cuypers met opnieuw Domiena onder het zadel. Elodie Janssens besloot op drie met de 7-jarige Darkness Z (Dominator 2000 Z). 

Resultaten