Anke De Breucker reed Noese van d'Abelendreef (v. Andiamo) naar de tweede plaats. Het duo noteerde een nulronde achter hun naam en klokte af in 31,76 seconden. De Breucker nam niet enkel de tweede maar ook de derde plaats mee naar huis. Dit keer zadelde ze Othello van't Klavertje Vier (v. Vigo d'Arsouilles) om in 32,11 seconden een foutloze ronde te springen. 

Laurent Nuyens (Daddy's Day Dream P) en Philippe Vandoorde (Kaiser Clinton Pia) werden vierde en vijfde.

In het 1m20 ging de overwinning naar Albert Bruyneel. Hij rekende op Souplesse om in 27,53 seconden een foutloze ronde te springen; Laurent Nuyens reed op zijn beurt Just Daddy P (v. Nagano) naar de tweede plaats. De BWP-hengst kwam niet in de buurt van het hout en finishte in 27,87 seconden. Eliane de Beule en Karamelle (v. Epleaser van't Heike) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 30,52 seconden. 

Inge Schepers (Kalinka vd Zwartbleshoeve) en Djani de Beule (Qui Cantera) schreven respectievelijk de vierde en de vijfde plaats op hun naam.

In het 1m10 was het opnieuw Jules Stevens die naar de overwinning sprong. Zijn Herusa S (v. Tornesch) liet alle balken in de lepels en klokte af in 21,99 secnoden. Inaya Paelinck en Hermes de St Anne Z (v. Hoegie van't Bergske) volgden op de tweede plaats. Zij konden een foutloze ronde achter hun naam noteren in 23,39 seconden. Jonas Laerte en Epril B (v. Vittorio) vervolledigden de top drie na een foutloze ronde in 23,92 seconden.

In het 1m00 waren Noa Schröder (Bright Star RZ), Esther Felix (Tana Ter Elzen) en Dries Vanthienen (Diviera de Tiji Z) de laureaten.

Klik hier voor alle resultaten