In het zadel van de Concorde zoon was Soquet over de twee fasen de beste. Vincent Zacharias Bourguignon stuurde de door Pieter Bourguignon gefokte Sans Souci de Bourguignon (Centurio) naar de tweede plaats. Op drie kwam Arno Boon met de BWP'er Sagan van't Bosveld, een zoon van Le Blue Diamond van't Ruytershof uit de fokkerij van Andre Lemaire. 

Op vier stond Walter Lelie in het zadel van de door hem gefokte Keep the Music Z (Kannan). Op vijf stond Tim Van Den Broeck met Silas van de Gaverstede (Wandor van de Mispelaere) genoteerd. 

Guy Watrin en Quel Charmeur d'Eden Z beste bij de 7-jarigen

Met 65 combinaties aan de start bij de 7-jarigen was de door Gaetan Decroix gefokte Quel Charmeur d'Eden Z de beste onder het zadel bij Guy Watrin. Het 1.35m hoge parcours werd ook door Jeroen Verschueren en Aloma CKZ (Aktion Pur Z) foutloos afgewerkt wat resulteerde in een tweede plaats voor Kristof Ceulemans' fokproduct. Op drie stond Cedric Vanleerberghe met Meursault van de Oudepolder, een zoon van Glenfiddich VDL uit de fokkerij van Caroline de Munck. 

Benny van De Walle bracht de BWP hengst Ricard V't Hemelszoet, ook een zoon van Glenfiddich VDL, gefokt door Dany & Anita Van Lombergen - Van Raemdonck, naar de vierde plaats. Op vijf kwam Florent Nicaise met de sBs merrie Lalanda van de Kapel, een dochter van Cigaret Jvh Z uit de fokkerij van Joris Van den Bergh. 

Resultaten