Maar niet enkel de overwinning kwam in zijn handen, ook de tweede plaats was niet veilig voor Baerts. Op de rug van de 7-jarige Razlle Dazlle van de Zavel (Cicero Z) greep hij ook de op één na hoogste positie. Kyle Cuypers en Quadro van t Buxushof (Elvis ter Putte) volgden op drie. 

Lisa Ceunen stuurde de Bentley vd Heffinck zoon Billy Boy W Z naar de vierde plaats voor Eline Lopes en Vi Fort Z (Vigo d'Arsouilles) die vijfde werden. 

Jules Stevens wint de Kleine Grote Prijs

In tegenstelling tot de Grote Prijs, waar geen enkele combinatie erin slaagde foutloos de eindmeet te bereiken, sprongen vier combinaties vlekkeloos doorheen het 1.15m hoge parcours van de Kleine Grote Prijs. Jules Stevens was met afstand de snelste in het zadel van Herusa S (Tornesch) en zegevierde met ruim zes (!) seconden voorsprong. Marie Cremers liet zich met Amiebelle de Marlou Z (Atomic Z) op twee noteren. Op drie kwam Tony Gerits met Mademoiselle Thucar (Thunder vd Zuuthoeve). 

Seppe Wouters wint op zaterdag

Op zaterdag was de 1.20m rubriek het hoogst gebouwde parcours. Seppe Wouters en de Heart Touch zoon, Heart Iron van Beek Z grepen de eerste plaats. Jasper Doucé achtervolgde met Oline (Thunder vd Zuuthoeve) op twee. Het brons ging naar de Zangersheide merrie Allstar van Turbeek Z (Arko III) onder Diana Kanecka. 

Resultaten