Nike Geenens kon twee proeven winnen, waaronder het senioren 1.20m. Helios Vd Spelonckhoeve sprong voor haar naar de overwinning in 25,24 seconden in de barrage. Femke De Graaf en Joker Van De La Rosteehoeve volgden op iets meer dan drie seconden en eindigden zo tweede. De derde plaats was voor Eline Lopens met Nette Van Kattebeek. Hun tijd van 28,82 seconden was nipt trager dan die van De Graaf. 

Dries Vlayen en Orchidee vh Domihof eindigden vierde, Henk Clabots en Damba vijfde. 

Ook in het 1.10m was Niki Geenens de snelste. Dit keer kon ze rekenen op Gazelle vd Vaelenberg. Met 22,58 seconden waren ze bijna twee seconden sneller dan de concurrentie. Daphne Steenssens en Etna E namen het zilver mee naar huis dankzij een tijd van 24,16 seconden. Het brons was voor Lisa Ceunen met Cabriz vh Ringboomhof Z en 24,51 seconden. 

De top vijf werd vervolledigd door Mike Lepiemme met Calmore Max op vier en Britt Martens met Nerolien vh Langwater op vijf. 

In het 1.20m bij de Scholieren/Junioren was de winst voor Kyle Cuypers, die met Mystic Lady Van't Buxushof en een tijd van 30,06 seconden twee seconden te snel was voor Lente Dierickx met Mi Amigo Van T Keikelhof. De derde plaats was voor Marthe-Louize Dieu met Flying Lotus Z en 32,17 seconden. 

Cuypers nam met Nagante ook de vierde plaats voor zijn rekening, Juliette De Wilde en Abercrombie eindigden vijfde. 

Tenslotte was er ook de 1.10m proef. Deze werd gewonnen door Margot Devisscher met Swing Jo. Marthe-Louize Dieu en Eliza van Klapscheut eindigden tweede en Hélène Haest mocht dankzij Hermelien op het laatste schavotje van het podium plaatsnemen. 

Plaats vier was voor Margot Devisscher met Davenport Blue, plaats vijf voor Jules Stevens met Mahina vd Bisschop. 

Klik hier voor alle resultaten.