Voor de overwinning kon hij rekenen op Quadro van't Buxushof (Elvis Ter Putte). Hun tijd van 28,85 seconden was ruim voldoende voor de overwinning. Met Nagante eindigde hij tweede. De I'm Special de Muze nakomeling sprong foutloos in 31,85 seconden. De derde plaats was voor Marie Maex met Lintendra Drum Vh Juxschot Z (Le Blue Diamond). Hun tijd van 31,85 seconden was goed voor brons. 

De top vijf werd vervolledigd door Steeve Meurisse met Eclatante (HH Dark de la Hart) op vier en de Spaanse Jessica Rojas Gonzalez met Rocher (Jivaro du Rouet) op vijf. 

In het 1.10m was de winst voor de Nederlandse Jaydee Janssens. Met Chupachup 707 (Cicero Z) klopte zij af op 27,94 seconden en won daarmee de proef. Peter Keulen en Zyracara S (Sam R) volgden op twee seconden op de tweede plaats. Eva Wouters en Pinto maken met 31,48 seconden het podium compleet. 

Jules Daout en Choupachoup Du Tumulus Z eindigden vierde, voor Pierre Renard met Clintnagano Z. 

Robin Bielen was met Amezing (Landino) dan weer de snelste in de 100cm rubriek. Hun tijd van 27,40 seconden bleek nipt voldoende om Valerie Clauw en Arusa (Concorde) achter zich te houden. Pierre Renard en Clintnagano Z (Clintissimo) eindigden met 28,89 seconden op de derde plaats. 

Clauw nam ook de vierde plaats voor haar rekening met Crespo (Tygo), Sabine Ulenaers en V-jolie Brise vh Kelfshof Z eindigden vijfde. 

Klik hier voor alle resultaten.