Guery kwam als één van de laatste ruiters in actie in deze rankingproef en sprong op Come Away Flamingo Z (v. Cardento) naar het brons! Het duo kon niet tippen aan de snelle tijd die de Fransen gezet hadden en finishte in 63,11. Virginie Thonon schitterde mee in deze rubriek en zette Spike vd Withoeve (v. Sting vd Withoeve) af op de zesde plaats. Gisteren waren zij nog goed voor goud. 

Verder onder de Belgische vlag zagen we nog Axel Vandoorne op acht met Mistral van de Vogelzang (v. Elvis ter Putte). De top tien werd afgesloten door Leon Brutsaert met On Time van de Elshoeve (v. Thunder vd Zuuthoeve) gevolgd door Benny Naessens met Kannavara Z (v. Kannan) op elf. 

Volledige uitslag Gold LR

Belgische winst was er wel in de Bronze rubriek over 1.30m. Daar hield Lauranne Spits op magistrale wijze alle concurrentie achter haar en snelde naar de overwinning op Javanna van de Torredreef (v. Wandor van de Mispelaere). Samen finishten ze foutloos in 51,24 wat bijna zes-en-een-halve seconde sneller was dan de amazone op zilver. Die plaats werd ingevuld door Juliette Losfeld op Athina Louise Z (v. Arko III). 

Volledige uitslag Bronze

Losfeld was ook succesvol in de Silver 1.25m en sprong daar naar het brons op My Little Abba Shinning Star S (v. Goldstar Shinning S). Maar het beste Belgische resultaat kwam van Seppe Wouters. Hij won de rubriek op Achtung Asborne Z (v. Arezzo VDL). 

Volledige uitslag Silver