De resultaten van de top drie lagen erg dicht bij elkaar en iedereen was erop gebrand om te winnen. Uiteindelijk konden Edward Levy en Rebeca LS (v. Hh Rebozo) de winnende tijd van 39,35 seconden neer zetten. Harry Charles zat de winnaars wel nog op de hielen. In 39,44 seconden nam hij met Aralyn Blue (v. Chacco-Blue) de tweede plaats voor zijn rekening. 

België kon op Jérôme Guéry rekenen om de eer hoog te houden. Met Grupo Prom Diego (v. Verdi TN) was hij slechts vier honderdsten trager dan de nummer twee. Het leverde hem een mooie derde plaats op. Na een zeer succesvolle week is deze derde plaats in de 5* GP ongetwijfeld de kers op de taart voor Guéry! 

Frankrijk vervolledigde de rest van de top vijf. Op vier zagen we Roger Yves Bost in het zadel van Cassius Clay Vdv Z (v. Calvino Z). Kevin Staut sprong met Cheppetta (v. Chepetto) naar de vijfde plaats. 

Wilm Vermeir zagen we met Joyride S (v. Toulon) nog op de achtste plaats terug. Tot slot kon ook Koen vereecke (Kasanova de la Pomme) zich nog klasseren.



Klik hier voor de volledige uitslag.