Voor deze finale had Guy Janssens drie ijzers in het vuur maar uiteindelijk was het de zevenjarige Kanan-zoon Kasanova Z die de proef wist te winnen. Samen gingen ze door de finish in een tijd van 30,68 seconden en die tijd kon niemand nog verbeteren. Alexander Kumps zagen we met Corvette 2g Z terug op de tweede plaats in een tijd van 31,03 seconden. Michael Greeve sloot voor Nederland de top drie af met Keep It Cool Sss (v. VDL Zirocco Blue). 

De rest van de top zes was eveneens voor België. Zo was er een vierde plaats voor Vincent Lambrechts met Elton des Luthiers (v. Kannan) en een vijfde plaats voor Kim Keymis met Dirina O.H. Z (v. Dicasi O.H). Dennis Caubergs en Kim-Ulimited (v. Glasgow vh Merelsnest) zagen we terug op de zesde plaats. Ook Jens Filippusson (Chuck Marienshof Z), Elke Appeltans (Cosibi Ems Z), Pascale Haep (Iashin Sitte) en Dries van der Linden (Kensington R) konden zich nog klasseren. 


CSIYH1* - finale vijfjarigen 1m15 

Tijdens de finale voor vijfjarigen was er opnieuw een overwinning voor België. Deze keer was het Ugo Berrittella die Mona Lisa Z (v. Nevados 5) naar de overwinning stuurde in een tijd van 31,58 seconden. Daarmee kon hij Donatas Janciauskas voorblijven, die in 32,04 seconden tweede werd met DJ Cool Daimant JS Z. Jaroslav Sima vervolledigde met Rusty van het Leliehof (v. Nixon van't Meulenhof) de top drie. 

Voor Catherine Gustin (Elite van de Kasteeldreef Z) was er nog een zesde plaats. Dries van der Linden (Castello Z) kon zich ook in deze proef weer klasseren. 


CSI1* - 1m25 rechtstreeks op tijd

In de 1m25-rubriek tegen de klok ging de overwinning naar Jean Louis Compere met Akhira Royal (v. Winningmood) in een tijd van 63,44 seconden. Wim Aegten reed Tsar's Girl AZ (v. Tsar Hero) naar een derde plaats. Verder konden ook Savyana Verstappen (Clinta vh Exelhof Z), Elise Arroyave (Djoey Star), Kurt Heyndrickx (Quinlan Z) en Klaas Koentges (Obama du Mylord) zich nog plaatsen. 


Klik hier voor alle resultaten.