Guery en de 14-jarige zoon van Mylord Carthago sprongen foutloos naar de vierde plaats in deze Medium Tour. Proefwinst kwam op naam van Olivia Sponer en de 15-jarige Crazy Girl (Corlensky G). Sameh El Dahan en Kandice Z (Kannan GFE) volgden op een tweede plaats voor Javier Gonzalez Fraga en de achtjarige Sonic JGF (Diamant de Semilly).

Guery strandde net buiten de top drie met zijn Alibi de la Roque (Mylord Carthago). Eveneens in de top acht plaatste Dries Dekkers zich op de achtste plek met de negenjarige Pepijn van het Lindehof (Econoom van het Lindehof).

Dekkers plaatste zich ook in de top acht van de 1.30m rubriek. Dekkers sprong in deze rubriek met Agnes (Algot) foutloos naar de achtste plaats.

In de 1.30m BIG TOUR sprong Jos Verlooy tweemaal in de prijzen.  El Ghali Boukaa hield de concurrentie achter zich met Gabbana de Lessac (Eldorado de Hus). Voormalig Belgisch kampioen, Jos Verlooy volgde met Panache v/d Wateringhoeve (Cicero Z van Paemel) op een tweede plaats. Stalgenoot, Dimme D'Haese volgde met Etikarta V Z (Elvis Ter Putte) op een derde plaats.

Net buiten de top drie loodste Ignace Philips de Vuyst zijn Jasper (Andiamo Z) foutloos naar de zevende plaats. Jos Verlooy plaatste zich in deze rubriek foutloos op de achtste plek met Parise van den Dael (I Am Moerheove's Star).


Alle uitslagen