Aan boord van de 12-jarige ruin van Quintago I won hij met ruim een seconde voorsprong. Virginie Thonon kon zich hier ook laten opmerken en stuurde de 9-jarige Pecorino de La Liniere (Bamako de Muze) naar de vierde plaats. Voor hen op drie kwam de BWP merrie Malia du BY (Eros Platiere) onder Harold Boisset. Maartje Verberckmoes scoorde de negende plaats op Jugano van de Vosberg (Ogano Sitte) en Karel Cox werd twaalfde met Esprit de Talma (Vigo Cece). 

Virginie Thonon scoort zilver in SILVER TOUR. In het zadel van de 9-jarige sBs merrie Junon de Prefontaine, een dochter van Jamal vd Heffinck, werd Thonon tweede in de 1.25m-rubriek. De winst was voor de Britse Ria Ward en Louglans Bridge (Cobra). 

Ludo Philippaerts scoort met 7-jarige Hannibale de Hus. In de proef voor 7-jarige paarden kon Philippaerts met de hengstenzoon van Vivaldi du Seigneur de tweede plaats behalen. De Franse Guillaume Foutrier won op Hollister Neufmanoir (Comme il Faut). Op De door Marc Kluskens gefokte Reflex van 't Roosakker (Kassander van 't Roosakker) werd met Brian Woldring-Walker vierde voor Royal Nicky vh Akenhof, een BWP merrie van Kentucky Ter Doorn.

Alle resultaten


F. ©: 1clicphoto