In de Gold 1.40m proef was het Julien Epaillard die met eerste plaats aan de haal ging. Hij kon rekenen op Cheyenne d'Auge (v. Guarana Champeix) om de winnende tijd neer zetten van 56,14 seconden. Virginie Thonon zat hem op de hielen en reed naar een tweede plaats met Hermes de St Anne Z (v. Hoegie Van T Bergske). Het duo reed over de finish in 59,94 seconden. Jérôme Guery reed in het zadel van Grupo Prom Isidor Carcaletto (v. Cardento I) naar een derde plaats. Ze tikten de klok af op 60,08 seconden. 

Simon Delestre (Can Tho d'Aunou) verzekerde een vierde plaats. Duarte Seabra (Fernhill Holly Chay) volgde als vijfde. 

Klik hier voor de resultaten. 

In de Silver 1.40m Grand Prix kwalificatie wisten onze landgenoten Vincent Lambrecht (Vanda Mclaren) en Ludo Philippaerts (Dhalida Diamant Vd Krekebeke Z) voor een top tien klassering te zorgen. Ook Gudrun Patteet (Sea Coast Enjoy Z), Pieter Devos (Irona van de Viking Z), Emilie Conter (Ocean Quality) en Gregory Wathelet (I'Am Star du Long Chene Z) zorgden voor Belgische klasseringen in deze GP kwalificatie. 

Klik hier voor de resultaten. 

Tot slot werd België ook nog sterk verdedigd in de Bronze 1.30m rubriek. Carine Gagliani (Earth Angel) reed er naar een vierde plaats. Aiko Paridaen (Ferrari Quality) volgde op vijf. Andere Belgische klasseringen waren er voor Karline de Brabander-Vereecke (Oilily de Muze), Andries Schepers (Capriaat Wolfsven Z) en Mathieu Guery (Tender Dream Hero Z). 

Klik hier voor de resultaten.